Masterclass online zichtbaar zijn

Voor interieurstylisten

Na deze masterclass weet jij concreet wat je kunt gaan doen om jouw online zichtbaarheid te verbeteren als interieurstylist. Ik vertel je aan de hand van mijn eigen ervaring hoe je zorgt voor één verhaal online, hoe je meer interactie met je volgers kunt krijgen en hoe je hierdoor meer klanten kunt aantrekken. Tot 3 dagen na de live masterclass kun je hem nog terugkijken.

Snel een nieuwe datum!
Hoofdzakelijk zal ik het tijdens de masterclass hebben over het delen van content via Instagram. Maar, ik neem ook het belang van een stijlvolle website en andere social mediakanalen mee. Ik kan alvast verklappen: bij een kloppende online zichtbaarheid is alles straks één verhaal.

Onderwerpen

Welke onderwerpen komen er aan bod?

01

Mijn eigen verhaal

Waar ben ik zelf begonnen? Welke hobbels heb ik ervaren? Hoe wist ik mijn bedrijf zo te laten groeien door het slim inzetten van mijn online zichtbaarheid?

02

Klaar voor de start..

Ik neem je helemaal mee: wat is online zichtbaarheid nou precies? Wat heb je nodig om een goed social mediakanaal te starten? Van bio tot profielfoto, van stijl tot uitvoering. Alles gaan we langs!

03

Zakelijke content

Hoe deel je jouw zakelijke info nou leuk met je volgers? Wat deel je als je nog geen (groot) portfolio hebt opgebouwd? Op welke manier deel je je aanbod leuk? Het komt allemaal aan bod!

04

Persoonlijke content

Minstens net zo belangrijk als je zakelijke content: je persoonlijke content! Wat laat je zien van je eigen leven? Hoeveel 'moet' je delen? En waarom is dit nou zo belangrijk?

05

Concrete tips voor contentcreatie

We gaan dieper in op het maken van de content. Waar voldoet een goede reel aan? Waar let ik op bij stories maken? Wat is handig om te doen als je een fotograaf inhuurt?

06

Ruimte voor vragen

Na afloop van de masterclass is er veel tijd om jullie vragen te behandelen.

Na deze masterclass heb jij een duidelijk plan waar je zelf mee aan de slag kunt om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Je weet concreet welke content je kunt maken, wat er belangrijk is om te delen en hoe je dit op een leuke manier doet.

Masterclass online zichtbaarheid voor interieurstylisten:

- Wanneer? Snel een nieuwe datum!
- Waar? Online
- De masterclass zal ik LIVE geven! Na afloop is er uitgebreid de tijd voor vragen.
- Tot 3 dagen na de live masterclass kun je hem terugkijken.


Snel een nieuwe datum
Dit is wat er onder andere na de vorige masterclass is gezegd:

Reviews

Na de vorige editie van deze masterclass

'Authentiek en heel leuk om te volgen!'

Als je nieuw bent in de social wereld of enigzins bekend, is het heel fijn om deze masterclass van Doortje te volgen. Ze neemt je op laagdrempeligewijze mee hoe zij zichzelf in de online etalage heeft gezet. Doortje is authentiek en heel leuk om te volgen! Absoluut het geld waard.

'Gelijk aan de slag met alle ideeën'

Doortje heeft me tijdens haar masterclass super veel praktische tips gegeven over online zichtbaarheid en contentcreatie. Ik ben geïnspireerd geraakt en kan gelijk aan de slag met alle ideeën die ik heb opgedaan.

'Erg leuk, leerzaam en motiverend!'

Ontzettend leuk en inspirerende masterclass. Heeft mij ontzettend gemotiveerd en op ideeën gebracht. Doortje heeft een fijne stem om naar te luisteren en besteed genoeg tijd aan vragen. Erg leuk, leerzaam en motiverend!

'Duidelijk inzicht in hoe je een professionele start kan maken'

Een leerzame masterclass! Doortje geeft een duidelijk inzicht in hoe je een professionele start kan maken met een (zakelijk) Instagram account. Welke content, stuk consistentie, inspiratie en de balans tussen prive en zakelijk.

'Verteld boeiend en gebruikt veel voorbeelden'

Onwijs leerzame én leuke webinar. Als je zoekende bent in de wereld van social media heb je na het volgen van de webinar veel inspiratie enideeën om mee aan de slag te gaan! Doortje verteld boeiend en gebruikt veel voorbeelden. Er wordt ook ruim de tijd genomen voor alle vragen in de chat. Ik heb nu veel meer zin om met de socials aan de slag te gaan. Echt een aanrader!

'Voor iedereen op zijn/haar eigen manier toepasbaar en echt super waardevol!'

Doortje deelt op een fijne, rustige manier ontzettend veel informatie over zichzelf en haar visie over online zichtbaar zijn. De info en tips die ze geeft, zijn voor iedereen op zijn/haar eigen manier toepasbaar en echt super waardevol!

Aanvragen

Vul het contactformulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.